Frågor och svar om praktiska problem

4 Sep 2012, 15:00 183
Tjej, 15 år
Question


hej jag behöver hjälp, verkligen hjälp... jag var på en onlinesida och istället för en annans ansikte kom det upp jag själv med en massa koder brevid... efter det var det som om datorn styrde sig själv... (mitt virusskydd har nyss löpt ut), jag blev rädd och visste inte vad jag skulle göra så ja startade om datorn.sedan gick jag till sidan igen för att se om det var kvar. jag kunde inte komma in på sidan för det stod att jag blivit spärrad från sidan p.g.a olämpligt innehåll. och det har jaag verkligen inte gjort, snälla behöver akut hjälp. har en massa viktiga saker på min dator. är det någon som hackat sig in i min dator? kan den se mig via webcameran? är rädd! vad skall jag göra? tack på förhand...

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan. Det där låter ju inte alls skoj. Det bästa är nog att du kontaktar någon datorsupport eller lämnar in datorn där du köpte den, och ber dem att hjälpa dig. Det är svårt för oss att ge ett bra svar på din fråga utan att vara mer insatta i problemet.

Hoppas att allt löser sig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar