Frågor och svar om utomlands

2 Apr 2001, 00:00 291
Annat, 0 år
Question


Jag vill plugga en termin i ett engelskspråkigt land efter gymnasiet. Jag har MVG i engelska. Tror du att jag klarar att läsa en college-kurs, eller är det bättre att satsa på att läsa engelska?

Svar

Hej! Du vill plugga en termin i ett engelskspråkigt land och undrar om du klarar av en collegekurs eller om du ska satsa på en engelska-kurs först. Jag tycker att du ska våga satsa på en collegekurs! Du har bästa betyg, MVG, i engelska och MVG får man inte om man inte gjort sig förtjänt av det. Av egen erfarenhet vet jag att man klarar engelskan mycket bättre än vad man själv tror. Tänk på att du studerat engelska i ca 10 år, samt att vi dagligen har engelsk musik och TV runt omkrig oss.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar