Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

19 Sep 2012, 18:00 504
Annat, 0 år
Question


Hej, Nu är jag i en riktigt förvirrad period i mitt liv, ända sedan jag blev tonåring har min syrra och hennes kompisar alltid skojjat om att jag skulle vara bisexuell... men mitt svar då var nej aldrig i livet. men nu när jag haft en del djupa förhållanden med killar och har haft sexuella relationer så är jag inte säker. problemet är att jag tänder på tjejer och jag tänker mycket på tjejer just. jag känner inget behov längre av killar och tänker knappt längre på killar utan jag har helt vänt och tänker bara på tjejer.

jag är väldigt osäker på min läggning just nu och jag vill inte gå runt och fråga massa folk jag känner för jag vill inte att dom ska ta det fel.

jag vill bara ha någons åsikt på det hära. Snälla

Svar
Nätvandrarna
Fryshuset

Hej tjej 17!

Vilken läggning du har kan bara du själv bestämma :) Om du känner att du vill identifiera dig som bisexuell så är det helt upp till dig. Du behöver absolut inte gå runt och fråga dina vänner, för de har ju egentligen inte en aning om hur just du känner eller hur? :)

Hälsningar Helena, Fryshusets nätvandrare

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar