Frågor och svar om få kontakt

24 Sep 2012, 10:00 133
Annat, 0 år
Question


Hej där,

Jag vet inte om jag vänder mig till rätt person men varför inte testa?
För mer än ett år sedan hade jag en väldigt underlig dröm som jag fortfarande försöker tyda, i drömmen (Av det jag minns från den) så var jag påväg hem och som vanligt tog jag skogsvägen, när jag gick där ensam så såg jag hur en "asiatisk porslin katt" (en sådan som har ena tassen uppe) som började tala med mig. Jag minns tydligt hur den bla. sa till mig - Ask Simon. I efterhand har jag googlat om det kanske finns något helgon som man brukade rådfråga som hette Simon men utan svar..
därför undrar jag om du har någon gissning om vad detta kan betyda och vem Simon är? Jag fick intrycket av att han var någon religiös, tex ett helgon..

Svar

Hej på dig!

Tack för din fråga! Dock kan jag inte hjälpa dig då jag ärligt talat inte har en aning om svaret. Jag kommer tyvärr även lägga detta svar under helt fel kategori då vi inte har ngn som den passar under.

Du kanske får leta på en drömtydare. De har nog bättre koll på detta än vad jag har.

Stort lycka till!!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar