Frågor och svar om få kontakt

24 Sep 2012, 22:00 167
Annat, 0 år
Question


Hej!
min kompis är kär i en kille och vill ha min hjälp, men jag vet inte riktigt hur jag ska kunna hjälpa henne.
Hon är ungefär 17år och är kär i en kille men hon vet inte riktigt hur hon ska kunna få kontakt med honom,för hon är rädd för att om hon tar kontakt med honom så kanske han inte kommer ihåg vem hon är och då tycker hon de är pinsamt.. och hon är verkligen kär i honom! snälla hjälp mej att hjälpa henne!! kram och tack på förhand.

Svar

Hej T16!
Det kan kännas pinsamt och svårt att ta kontakt. Det är inget konstigt med att din kompis känner att hon inte vet hur hon ska ta kontakta honom. Om hon inte vill fråga honom ansikte mot ansikte kan hon ta kontakt via sms eller på nätet. Du kanske kan sitta med och stötta? Eller någon annan av hennes kompisar?
Hon skulle kunna inleda med att fråga om han minns henne och säga var och när de träffades. Då slipper hon få frågan av honom. Han kanske tycker det är smickrande att hon minns honom och blir glad.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar