Frågor och svar om bråk

26 Sep 2012, 16:00 245
Tjej, 15 år
Question


hej, ja har bara velat prata med någon. min pappa smasar med andra kvinnor eller tjejer,, de är bara ja som vet i familjen han har olika namn på dom i telefonen och de smsar på engelska ja hatar när haan smsar jag vill inte att han ska veta att jha vet men ja vill att han slutar ja tycker synd om min mamma allt e bra mellan dom men ja fattar inte vrf han gör så. han brukar chatta i datan o webba också me andra tjejer o ja älskar min pappa!

Svar
Tjejzonen
Stödorganisation

Hej.
Vad bra att du skriver till oss! Vilken svår sits du hamnat i.
Din pappa har kontakt med andra kvinnor och din mamma vet inget om hans beteende. Du ska inte behöva bära runt på din pappas hemlighet helt ensam, du är ett barn.

För att du ska må bra tänker vi att du också behöver berätta om detta för någon i din fysiska omgivning. Finns det någon annan vuxen du känner förtroende för? Någon personal i skolan?
Du är välkommen att prata med oss på Tjejzonen i några av våra chatter.

Varma hälsningar,
Tjejzonen

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar