Frågor och svar om allmänt

9 Oct 2012, 16:00 209
Tjej, 15 år
Question


Hej, jag är en tjej på 15 år. Den senaste veckan har jag haft jätte ont i magen precis under brösten på vänster sida som leder till ryggen. Jag har också jätte ont mellan brösten och mår väldigt illa. Jag vet att det gått en kort stund men jag har verkligen jätte ont och kan inte ens stå upp då det kommer som värst. Snälla svara, jag har ingen lust att kolla upp det här då det bara kan vara strunt men jag skulle ändå bara vilja höra från er varför jag har så himla ont. Tack!!

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!
Jag vet tyvärr inte varför du har ont på dessa ställen och vad det kan vara, men jag tror att det är bra om du kollar upp det. Vill du inte gå till läkaren direkt kan du ringa vårdguiden först och berätta var och på vilket sätt du har ont, så kan dem ge dig råd. Vårdguidens telefonnummer finns på http://www.vardguiden.se

Ta hand om dig!
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar