Frågor och svar om flytningar och svamp

12 Oct 2012, 12:00 4518
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag har så länge jag kan minnas fått riktigt klumpiga flytningar i samband med klåda i underlivet. Senaste månaderna har jag noterar att det verkar sammanfalla med min ägglossning. Jag hade till för ett år sen ungefär kopparspiral insatt och hade även en klmydiainfektion som behandlades. Sen dess har jag bara haft sex med min nuvarande kille (han behandlades också i samma veva) så jag borde inte ha klamydia. De symptom jag får varar ca 4 dagar och det har hänt att jag kan låta bli att klia och då blir inte klådan värre. Flytningarna är dock desamma och mycket rikliga samt klumpiga. När man torkar sig efter toabesök så finns det rester på pappret. Nu senaste gången så har jag även haft molande värk långt ner i magen som om jag hade mensvärk.

Vad kan det vara som är tokigt?

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!
Du bör nog, så snart du kan, gå till en ungdomsmottagning, hud- och könsmottagning eller vårdcentral för att kolla upp det här och ta reda på vad det kan bero på.

Ta hand om dig!
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar