Frågor och svar om plugga utomlands

12 Oct 2012, 13:00 361
Annat, 0 år
Question


vad behöver jag för betyg för att komma in på mäklarutbildningen? finns det en såndan utbildnings skola i London? vad heter skolan isånnafall.
tack

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!
Det finns några olika hemsidor med information om olika utbildningar. Du har till exempel http://www.allastudier.se, www.studera.nu, http://www.kyutbildningar.se, www.utbildningssidan.se
På någon av dessa sidor kan du kanske få reda på vad någon mäklarutbildning hade för antagningspoäng vid den senaste antagningen. Annars kanske det är lättare att gå in på ett visst universitets hemsida, som du vet har mäklarutbildningen, och kolla där hur höga antagningspoängen var. När det gäller frågan om det finns någon sådan utbildning i London eller inte är det nog lättast att söka på nätet efter den informationen, eller om det finns en studievägledare på din skola kanske hon eller han kan hjälpa dig att ta reda på detta?

Lycka till!
Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar