Frågor och svar om kärleksrelationer

16 Oct 2012, 10:00 152
Annat, 0 år
Question


Hej!
I somras träffade jag en kille på gothia cup, han lärde även känna min pappa osv. Jag gjorde det mesta med denna killen, och kom väldigt nära honom. Efter 1 vecka här så åkte hans lag hem. Vi blev då vänner på facebook, började skypa, smsa osv varje dag. I början hade han en bild på han och en tjej, jag frågade vem hon var och han sa att det var hans EX. Efter ett tag bytte han. Nu ser jag ca 1 gång i veckan att hon skriver i hans logg, med hjärtan osv. Han gillar alla hennes bilder på facebook och så vidare.... Han säger att dom inte ens bor i samma land längre och att jag inte ska vara orolig och att de aldrig kommer träffas igen.

Denna killen åker runt om i världen och spelar liknande cuper som gothia cup varje månad.

Till min fråga: Tror du att han skriver lika dant till mig som till hans ex?- och säkert många andra tjejer som han träffar runt om i världen? Eller ska jag lita på honom?

(vi har bestämt att inte ha ngt officiellt förhållande då han gillar singel livet(?) )

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!
Det är svårt för mig att säga om du kan lita på honom och om det är så att han skriver till andra som han skriver till dig. Men om ni bestämt er för att inte ha något förhållande på grund av att han gillar singellivet så verkar det ju som att han kanske inte vill ha något förhållande just nu. Kanske kan du fundera lite över dina känslor och vad du vill med honom, kan du tänka dig ha honom som vän eller vill du vara mer än vänner.. Om du kommer fram till att du vill vara mer än vän med honom kan du kanske ta upp det med honom vid något tillfälle och fråga vad han har för känslor för dig?

Ta hand om dig!
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar