Frågor och svar om få kontakt

18 Oct 2012, 14:00 174
Kille, 16 år
Question


Hej, är en kille på 16 år, och har i stort sett aldrig varit i ett seriöst förhållande, vill så gärna hitta någon att tillbringa en evig tid med. Någon som man kan älska och självklart bli älskad tillbaka, har bara varit tillsammans några få gånger som mindre, har väldigt svårt för det här med att ta kontakt med tjejer på rätt sätt :( har självklart försökt, men inte lyckats. Är sjukt less på att vara singel nu, hur gör man? :( finns det någon dating-sida för personer under 18 år? eller kan man använda denna sida till sådana saker?

Svar
Kenny Johansson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Det där med att hitta den eviga kärleken är inte alltid det lättaste. Många säger att den kommer när man minst anar det!
Jag vet inte riktit hur du menar med att du inte kan ta kontakt på rätt sätt? Vad är det som blir fel där tycker du?

Tjejer finns ju precis överallt. På skolan, Disco och i kön på ica. Många säger ju att det är svårt att hitta kärleken om man letar mycket efter den. Om man istället tar det som de kommer så dyker den upp!

Du kan Adda mig på MSN ([email protected]). Så kan vi prata med om hur man kontaktar människor på ett bra sätt och så!

Annars är mitt tips till dig att ta det som det kommer och när du hittar någon du tycker om så var bara dig själv!

Lycka till
/Kenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar