Frågor och svar om kille

22 Oct 2012, 22:00 227
Annat, 0 år
Question


Hej, det finns en kille på skolan som är ett år äldre än mig och han har börjat chatta med mig på facebook och skickar sms. Han har gett mig komplimanger som "Du är fin".
Om jag ska vara ärlig är jag galet kär i honom! Vi har nästan samma musik smak och annat gemensamt. Men vi har aldrig pratat med varandra i verkligheten, eftersom vi bor så långt ifrån varandra och på skolan har han lektion när jag har rast. :(
Dessutom är min bästa kompis kär i honom. Hon har varit kär i honom i ca 2 år nu! Och så kommer jag här och har varit kär i honom i en vecka, och så börjar han skriva till mig. Skulle detta vara ett tecken på att han är kär i mig? Han brukar inte vara med tjejer nå mycket och jag antar att han inte brukar chatta med dem heller. Så, finns det en chans att han skulle svara Ja om jag frågade chans på honom? Och vad ska jag göra med min bästa kompis? Hon har sagt att hon skulle döda mig om jag blev ihop med honom, men så klart skulle hon inte döda mig, men hon skulle bli helt förkrossad. Vad ska jag göra? Är han verkligen kär i mig?

Svar

Hejsan T13!
Du har hamnat i en problematisk situation. Det kan vara svårt att bli kär i en person som vännen också är kär i. Risken finns att vännen säger upp er vänskap, det beror på hur hon ser på det. Är killen värd det? Din vän kanske kommer över det allt eftersom?
Jag kan inte säga vad du ska göra. I bland är det rätt att följa känslan du har i magen, är det här en sådan situation? Bara du kan känna efter hur du vill göra.
Om du har funderingar kan du maila mig på [email protected]
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar