Frågor och svar om kärleksrelationer

24 Oct 2012, 22:00 290
Annat, 0 år
Question


Hej!
Nu är de så att min Flickvän lämnade mig för 3 dagar sedan ..
och mått väldigt dåligt.. aldrig känt sådan här smärta..

Hon gjorde slut bara för att känslorna är inte desamma... vi har liksom inte haft lika bra sex.. Jag älskar henne fortfarande..

Men iallafall jag har mått skit och ville nästan bara DÖ!

"De är bättre nu redan efter 3 DAGAR " ...

Jag hade planerat att bryta kontakten med henne och försöka tänka på annat, och sedan vänta i cirka 2 veckor.. ville bara hoppas att hennes känslor på så sätt kunde öka.. men jag insätt själv nu, vi kan inte vara tillsammans längre skulle inte vara desamma när jag vet att hon lämnade mig pga av brist på Känslor.

Denna underbara flickan har fortfarande känslor kvar men, inte på de sättet liksom..

De har gått 3 dagar nu, och mått verkligen skit, pratat ut med min kusin idag och mår bättre..

Idag insåg jag att vi inte kunde vara tsm .. detta är lika bra, bara att hoppas att känslorna kan bli magiska igen.. men väntar gärna!

Jag ringde henne idag, för jag ville inte bryta kontakten, hon har liksom varit min bästa kompis och kärlek "detta är första kärleken med"
Vi pratade i över 1 timme.. och från början var de lite spänt.. men tog de lugnt och fick säga vad jag ville och allt.. sedan började vi skoja och skratta.. vi skojade verkligen om brutala grejen som vi gjorde när vi var tsm.. vi skojade tex om vårat sex liv m,m... och jag kände verkligen att hon är som en bästa kompis nu..

Och vi sa faktiskt såhär att, vi kan vara kompisar och träffas och ha de roligt, gå på fester.. Kanske sova över kolla film.. jag bryr mig faktiskt inte längre, ända jag vill är att vi är kompisar och träffas och pratas!
Detta är mycket ovanligt JA VET!
Men kanske i framtiden när vi blir vuxna.. över 24 + kanske skaffar familj med henne, och sånt... Jag är ung för fan.. JA VET.. Men känns mycket bättre nu att vi kan träffas och ända ha de kul.. skulle varit roligt om våra känslor blir magiska igen efter liksom 6 månader eller så... jag bryr mig faktiskt inte bara vi kan vara bra kompisar..

Känns nästan som i en film... jag skiter fullständigt vad forumet säger nu, om ni tycker nej nej.. va inte bästa kompisar .. kommer vara mycket jobbigare.. jag känner verkligen inte så... Jag är faktiskt glad nu.. och bara gått 3 dagar.. detta är fan riktigt ovanligt.. ska vara glad att jag inte gått i "IDE"

Vad tycker ni forumet. Ska jag försöka vara kompis med henne, typ "bästa kompis" skulle varit så roligt... Liksom gå på bio med henne och kanske mina kompisar eller hennes.. och prata om allt möjligt.. klart de skulle varit jobbigt om hon eller jag träffar någon annan, men jag tror våran vänskap skulle hålla ändå! Nu är de faktiskt mitt liv och hennes, så vi kan göra va fan vi vill! :)

Va tycker ni.. är vi riktigt speciella.. ?? :P kommer de gå åt helvete.. ?

Svar
Kenny Johansson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Som du säger så är det du själv som bestämmer!:) Det har du ju helt rätt i.

Det är inte konstigt att vara kompis med sitt ex. Det finns det många som är, mer eller mindre.

Det var ju som sagt inte så läge sedan det tod slut mellan er. Och då har man ju all rätt att vara ledsen, Det är alla när det tar slut. Men det behöver inte betyda slut på alla sätt. Man kan fortfarande prata och vara kompisar. Och kanske är det därför du mår bättre igen för du har insett att ni kan vara kompisar och att det är slut betyder inte att ni aldrig mer kommer ses eller prata med varandra.

Det jag tycker du borde fundera lite på är dock vad dina avsiket är med att träffa henne och vara kompis. Du hoppas kanske på något mer.. Men det är inte säkert att hon gör det.
Man får givetvis försöka om man vill och kämpa för sin kärlek men man ska vara beredd på att man kan bli sårad igen.

Det är bra att prata med kompisar som din kusin tillexempel, det brukar kännas bättre som du sa!

Efter bara tre dagar så behöver man inte bestämma sig för något, men gör det som du mår bäst av! Och är det jobbigt att vara kompis så behöver man inte vara det. Men man behöver inte vara ovänner för det heller:)

Följ ditt hjärta men ta huvudet med dig.

Ta hand om dig
/Kenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar