Frågor och svar om depression

29 Oct 2012, 12:00 141
Tjej, 16 år
Question


Jag är uppväxt med en bipolär alkoholist till förälder och jag har börjar bli sur på allt och alla och jag är ledsen 24/7. Jag mår så pass dåligt så jag kommit till den punkten att jag inte orkar finnas längre. Mamma säger att det är så gör allt jag gått igenom som barn. Men jag vet inte vad jag ska göra för att må bra och jag är rädd. Snälla hjälp mig!?

Svar
Kenny Johansson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Det är inte så att man ska behöva må dåligt och vara sur på allt och alla så som du säger.
Det är viktigt att söka hjälp om man mår dåligt. Det finns vuxna som kan hjälpa. Kurator finns på skolor och ungdomsmottagningen. Jag har en MSN som du är jättevälkommen att adda så kan du och jag prata mer. [email protected]

Ibland kan det kännas dåligt, men det är och kommer inte vara så alltid. Det blir bättre!! Tro mig. Och det kan bli lättare om man tar hjälp av någon annan.

Ta hand om dig och adda gärna min MSN :)

/Kenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar