Frågor och svar om kärleksrelationer

5 Nov 2012, 13:00 104
Annat, 0 år
Question


Tja!
Ja har ett problem, jag är väldigt lycklig med min flickvän, men för några veckor sen råkade jag se ett sms i form av en kärleksförklaring i hennes telefon från nån kille ja aldrig hört talas om. Och hon hade inte svarat på smset. Så jag fråga henne och hon sa att de inte va nåt, att han är konstig och vart desperat ett tag, men hon sa att hon skulle säga åt honom att sluta, men imorse såg jag samma sak igen. Han ville träffas o bla bla.
Men nu istället fråga jag snyggt, "såg att han skrivit, har han gett sig eller?"
Och hon sa bara att han hade frågat om hon var vaken.
Så, varför ljuger hon? Vill hon att jag inte ska oroa mej i onödan eller va?

Mvh X
Kille, 19

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!
Det är svårt för mig att spekulera i varför hon ljög om vad det stod i sms:et. Jag tycker att du ska berätta för henne att du undrar över detta, det är oftast bäst att prata om saker istället för att gå och undra och fundera. När jag läser din fråga väcks en fundering över att du läst hennes sms, är det något som ni emellan er tycker är okej och brukar göra?

Ta hand om dig!
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar