Frågor och svar om otrohet

7 Nov 2012, 13:00 203
Annat, 0 år
Question


hej!
jag har ett litet problem
jag va tillsammans med en kille för ett tag sen vi va tillsammans i nästan 6 månader men vi gjorde slut för han spela för upptagen och han va otrogen 2 ggr och ja vet att han skrev mkt till andra tjejer men vi e tsm igen och förra och den här ggn varje gång vi träffas vill han alltid träffas inne och vill aldrig gå ut för han skäms så nu vet ja inte vad jag ska göra har pratat med honom men de funkar inte älskar honom som fan men vet inte om han göra de för han har aldrig sagt de vill va tillsammans med honom men pallar inte bli sårad igen alla säger att han e en dålig kille och så men ja vet verkligen inte vad ja ska göra

Tjej, 15

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
det här med kärlek är inte alltid lätt. Jag tror inte att man kan bestämma att man ska vara kär i någon, eller att man inte ska vara kär i någon och att det automatiskt blir så då. Men om man är tillsammans med någon som sårar en, eller som tidigare sårat en, så kan det vara bra att fundera på hur det får en att må och känna. Jag vet inte vilka som säger till dig att han inte är en bra kille men att flera människor omkring dig sagt det kan det vara värt att fundera på. Du skriver att din kille tidigare varit otrogen mot dig och att han bara vill träffas hemma för att han säger att han skäms. Du skriver också att han, när ni var tillsammans tidigare, skrev mycket till andra tjejer. Kanske kan det vara så att han bara vill träffas hemma för att han träffar någon eller några andra. Hur det än ligger till med det förtjänar du att må bra och ett råd är att fundera på om du mår bra av att vara tillsammans med din kille, eller om du tror att du skulle må bättre om ni inte var tillsammans. Du förtjänar att vara med någon som behandlar dig bra och som gör dig glad.

Ta hand om dig,
Kram Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar