Frågor och svar om praktiska problem

9 Nov 2012, 19:00 360
Annat, 0 år
Question


hej jag är en kille på 18 år som är en så kallad morphsuiter och furry men jag är en morphsuiter i vanliga fall men i hemlighet en furry (fursuiter).
Så nu är frågan hur ska jag berätta för min familj/släkt plus tjejen att jag är en furry i hemlighet? (-person- vet att jag är en morphsuiter redan!)
och jag vill helst slippa att bli utskrattad och få elaka kommentarer !

Sen har jag en annan fråga är det normalt att en kille på 18 år gillar att ha peruker på sig?

tacksam för svar, ni kan väll också försöka svara så gott det går?

ha en bra dag

Svar

Hej K18! Jag tycker det är starkt av dig att vilja visa vem du är. Och inte undanhålla en del. Jag tror det bästa är att prata öga mot öga. De flesta människor har ett "avvikande" sätt, tror jag. Vad tror jag varierar, men normen är i slutändan ett beteende och ett sätt att vara som är konstruerat i samhället.. Jag tycker att du ska köra ditt race och inte bry dig om vad andra tycker. Du vet bäst vad du mår bra av. Sen om det är vanligt eller inte, vad spelar det för roll? Egentligen? Du kan maila mig på [email protected] om du vill. Hoppas du är nöjd med mitt svar. Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar