Frågor och svar om få kontakt

9 Nov 2012, 20:00 165
Annat, 0 år
Question


Hej! jag är stört kär i en tjej i min klass. Jag tror att hon har ett intresse för mig men är inte säker. För vissa dagar så möts våra blickar jätte ofta, hon ser på mig, jag ser på henne och ibland märker jag att hon kollar på mig men kollar bort när hon ser att jag märker det.

Men det är ett problem min bäste väns kompis (jag är inte så bra kompis med honom men vi träffas rätt så ofta.) Har bestämt sig för att "bli ihop" med henne och kommer försöka allt för att få henne. Mina kompisar vet inte om att jag är kär i henne men de vet att han vill bli ihop med henne och kommer hjälpa honom så att han ska bli ihop med henne.

Han kommer att försöka allt för att prata med henne. (problemet är att jag har tänkt samma sak) Men hur ska jag gå till väga? Jag känner att det kan bli någonting bra mellan mig och henne. Medan Han är mest ute efter att hitta en tjej så han får "ligga"

Hur ska jag gå tillväga? Min plan just nu är att först försöka prata med henne på facebook och bestämma dejt/träff med henne. Men jag skulle behöva hjälp om vad jag ska göra?
Tack i förhand

Svar

Hej K16! Det är en härlig känsla att vara kär. Det kan dock vara svårt att ta kontakt. Du verkar ha en tanke om hur du kan få kontakt. Jag tycker det låter som en utmärkt idé, i slutändan kommer det vara upp till henne (att även hon visar intresse eller inte). Det kan du inte påverka och det är ju hennes val. Om du inte frågar får du inte heller veta. Ibland kan det vara värt att pröva. Fastän risken finns att det gör ont, om man blir sårad. Men tänk, dina känslor kan ju också vara besvarade. Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar