Frågor och svar om få kontakt

10 Nov 2012, 14:00 235
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är en tjej som undrar om en kille gillar mig eller om jag inbillar mig (vi går på olika skolor nu) Jag är 16 han är 15.

I allafall så när jag gick i nian, när jag jobbade på några upg.så kollade jag upp en liten stund för att sträcka på nacken och då såg jag att han kollade på mig, han gjorde inga miner alls, inget leende, utan med ögon som var "lugna". En annan gång så satt jag längst bak i klassrummet och han ett bord framför mig, han sträckte på sig och vände sig om och kollade igen. kan hända att han kollade på min kompis bredvid eller väggen. Sen vid ett annat tillfälle så hade vi bytt bord så denna gång satt jag längre fram och han vid samma bord. Jag lyssnade då på musik med en hörlur i örat (den andra hade min kompis) och då hörde jag någon säga något men jag hörde inte så mycket, sen hörde jag någon säga mitt namn och då kollade jag upp men fattade inte, då svarade min kompis istället om när vi slutade och då var det han som undrade men han kunde lika gärna ha frågat någon annan i klassrummet eftersom dom också har schemat. Sen vid ett annat tillfälle så skulle jag gå till matteläraren för att fixa en grej och när jag väl kom tillbaka så satt han och en kille och två tjejer från min årskurs och sa något, då kollade en tjej mot mig när jag var i korridoren på väg tillbaka till klassrummet och sa något till dom som hon satt med, då tystnade dom. och jag vet inte om dom kollade på mig när jag gick in i klassrummet för jag kollade aldrig bakåt. Sen vid ett annat tillfälle så hade vi gymnastik och då satt vi i väntesalen och väntade på att idrotten skulle börja, jag satt med min kompis och hennes bärbara dator och spelade spel och han mittemot med sina tjej och killkompisar och började klättra på väggen (han hängde i något) som om han var galen..sen när gympan började så skulle man vara i grupper och tävla (han var inte med) min grupp förlorade iaf och vi skulle få ett straff genom att springa i gumpasalen fram och tillbaka några gånger inför båda årskurserna (min klass och hans slogs ihop till en hel klass)och då kollade jag ner i golvet medans jag gjorde detta för jag tyckte detta var obehagligt, sen så hörde jag hans röst när han sa till den som skrev detta straff att han tyckte det räckte med springandet. (men den som gjorde straffet brydde sig ej och vi fick fortsätta springa tills det tog slut) efter gymnastiken skulle jag ta på mina skor och gå tillbaka då kolla jag upp och han satt och skrattade medan hans kompis (tjej) "pillade" i hans hår, men han kollade mot mig en gång.

Sen så i klassrummer en annan dag så brukar jag kolla upp då och då för att kolla om han kollar på mig och det gjorde han då, (han gjorde kanske 3-4 gånger i veckan) jag kollade alltså bort snabbt eftersom jag är så jäkla blyg mot killar, men han kollade inte bort eftersom jag kunde se han i ögonvrån. (sidan) och han gjorde inte en min utan kollade bara med sina lugna ögon. och jag kollade aldrig om hans pupiller blev stärre eller ej eftersom jag avbröt blicken väldigt snabbt. Han är inte dum mot mig, (vi har nästan aldrig pratat vi kanske sa tack och när han sa mitt namn när han undra schemat. sen så satt han ute i korridoren och jobbade och jag inne i klassrummet och då kollade jag upp för jag behövde vila lite och då såg jag att han kollade igen..

Och vid skolavslutningen så skulle alla nior upp på en scen och ta emot sina betyg och då tror jag han kollade på mig igen (not sure) sen efter det så är jag vän med honom på fb. men jag har aldrig pratat med honom eller han med mig. så det kan vara en inbillning.

Jag har drömt några drömmer om han sen dess och i min fantasi. jag gillar att fantisera.

(förlåt om den blev lång men jag var bara tvungen och få ut hela historien om mitt undrande)

Svar

Hejsan T16! Jag kan inte svara på vad denna kille kan känna. Det går att spekulera och analysera men det är inte säkert att det speglar verkligheten. För att få veta vad han känner är det bästa att du vågar ta steget och fråga honom. Eftersom du har honom som vän på Facebook, kanske du kan pröva chatta eller skicka meddelanden privat, med honom och se vart det leder? Ibland är det värt att utmana sig skälv och gå på sin egen magkänsla. Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar