Frågor och svar om få kontakt

13 Nov 2012, 16:00 164
Annat, 0 år
Question


Jag jobbade under några veckor på ett jobb där de behövde lite hjälp. Jag föll pladask för en kille som jobbar där. Jag vågade självklart inte säga någonting till honom eftersom det hade kunnat blivit så sjukt pinsamt då. Men nu när jag har slutat så vill jag säga vad jag känner, jag är vän med honom på facebook. Men har inte hans nummer eller liknande. Hur ska jag berätta för honom utan att det blir konstigt och jobbigt lixom?

Tjej, 19

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
Kanske skulle du kunna ta kontakt med honom via Facebook där ni är vänner, se om han är inne på chatten där eller skicka ett privat meddelande. Om du känner för det kan du kanske fråga om han vill träffas och ta en fika eller hitta på något annat tillsammans och ta det därifrån?
Det kanske är lättare att föreslå att ni hittar på något om ni först får en kontakt på Facebook, det vill säga börjar prata där?

Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar