Frågor och svar om att bli kär i sin kompis

14 Nov 2012, 16:00 236
Annat, 0 år
Question


tjenare! jag har en fråga angående en tjej. det är så här att jag har gått på en skola nu sen augusti. som vi bor på på veckorna! och då har jag börjat vara mycket hos denna tjejen! o jag gillar henne, men vet ej ifall hon gillar mig! men nu har vi iaf varit med varandra i helgen. och vi brukar kramas, o hon älskar att man rör hennes i håret. så det brukar vi göra:)
men jag undrar nu hur man ska gå till väga, vi bor ca 2 mil ifrån varandra när vi inte är i skolan! tacksam för svar! :)

Kille, 16

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
om ni brukar umgås mycket, kramas, och hon även tycker om när du rör hennes hår låter det som att ni redan har en slags nära relation till varandra, även om ni inte uttalat att ni är tillsammans. Du kanske skulle kunna säga till henne att du gillar henne någon gång när ni är med varandra och fråga hur hon känner?
Om ni båda tycker om varandra och vill vara tillsammans kanske inte 2 mil är så långt att åka för att få träffa varandra?

Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar