Frågor och svar om jobb

20 Nov 2012, 11:00 244
Annat, 0 år
Question


Hej, Jag skulle vilja köpa en moped, men jag saknar 1.000kr vet inte om någon har en lite jobb för mig kanske för rengöring eller barnvakt, det många saker som jag kan göra och jobbet kan vara va som helst jag slutar skolan alla dagar klockan 4 då efter kl 4 jag är fri utan tosdagar för att jag har gitarr (jag bor i X jag är 15 och jag är en mogen kille )

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
kanske skulle du kunna sätta upp en lapp i området där du bor och där skriva det som du skrev här, det vill säga att du frågar om det är någon granne som behöver hjälp med rengöring, barnpassning, trädgårdsarbete eller något liknande?
Det finns också en hemsida som heter http://www.grannar.se där man kan lägga ut sådana annonser och också söka efter annonser där andra människor behöver hjälp med olika saker. Där kan man specificera vilket område man vill söka i, vilka slags tjänster man kan hjälpa till med och så vidare.
Lycka till!
Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar