Frågor och svar om underlivet

21 Nov 2012, 11:00 706
Annat, 0 år
Question


Jag o min kille har haft sex ett antal gånger under våra 8 månader tillsammans och vi har inte haft några besvär såhär långt. Men för kanske 1 vecka sen började de liksom svida runt om min underliv, inte överdrivet eller så, men om man rör till runt om känns de obehagligt. Sedan har jag börjat kissa mörkare kiss, vilket gör mig lite orolig, de kan också svida till lite under tiden ja e på toan o gör min business ;) tack på förhand.

Tjej, 16

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
jag tror att det är bra om du går till en ungdomsmottagning eller en hud- och könsmottagning och berättar om detta. Kanske behövs det göras en undersökning för att se vad det är och eventuellt behandla om det behövs. Hud- och könsmottagningar kan heta lite olika saker beroende på var man befinner sig i landet. De kan till exempel heta sex- och samlevnadsmottagning, Sesam, hud- och venereologmottagning eller STI- eller STD-mottagning.
Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar