Frågor och svar om Ätstörningar

22 Nov 2012, 21:00 153
Annat, 0 år
Question


Hej Jag är 13år och har haft annaroxia i 6 år nu.. När jag var 6 år började jag banta och sedan dess har jag typ varit inlaggd på sjukhus och inte gått i skolan...
Dem trodde att jag skulle dö de 3 året då dem upptäkte att jag tränade på gym fast än jag var sjuk.. Nu har jag märk att jag slutat få min mens och att jag gått ner ytterligigare xx kg.. Jag är 159 cm och väger xx kg. Jag vågar inte berätta för mina föräldrar att jag gått ner så mycket igen, vad ska jag göra???

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej tjejen!

Du behöver absolut ta mod till dig och säga som det är och det på en gång så att du får hjälp. De kommer ju om du inte berättar iaf att upptäcka det eftersom du har en svår anorexi. Berätta och ta hjälp fina du.

All värme och styrka på vägen!

Kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar