Frågor och svar om få kontakt

5 Dec 2012, 00:00 415
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag är en tjej som har träffat en kille,vi är dock inte tillsammans än, men varje gång vi pratar på Skype så hör jag att han skriver en massa på datorn eller söker på saker. Han verkar frånvarande och ointresserad om det jag pratar om. Efter varje gång jag säger nått så tar det lång tid innan han svarar eller så säger han hela tiden "en sekund bara" . Borde jag vara orolig? Jag vet inte vad han menar med alla dessa signaler, kram en tveksam tjej

Svar

Hejsan T18! Jag förstår inte riktigt vad du menar med din fråga. Jag tror att du frågar ifall du bör vara orolig avseende killens känslor för dig? Jag tror att den egna magkänslan kan följas i de flesta situationer. Vad tror du? Jag tror att det kan finnas möjliga orsaker till att han beter sig som du beskriver. Du kanske kan väga in hur han beter sig mot dig, förutom hans beteende på Skype? Hur beter han sig mot dig i verkliga livet och i telefonsamtal eller sms? Jag tycker inte att det är fel att fråga rakt på sak, om vad den andre känner. Du skulle även exempelvis kunna beskriva hur du upplever hans beteende.
Ta hand om dig!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar