Frågor och svar om träning

5 Dec 2012, 11:00 135
Annat, 0 år
Question


Hej jag har haft ont i mitt högra lår typ på sidan i 1-2 måndader tror jag det var. Exempel: det gör ont i låret när jag sitter ner och ska sätta benen i kors, sen också när jag lägger ner benet igen, ont när jag stödjer mig på benet.

Sen annat tillfälle så har jag haft ont när jag ligger ner och jag ska lyfta upp benet, då värker det där, ganska ont gör det också.

Allt detta började med att jag fick min nerv i kläm i benet och
kramp i foten + nerven fastnade också i foten, så det gjorde svin ont. och sen dess har det inte gått över i benet, foten har jag inte ont i nu längre. Det gör inte ont när jag tränar eller så. Jag undrar alltså nu vad detta kan bero på?

Tjej, 16

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
kanske kan du få svar på vad den smärta du beskriver beror på om du vänder dig till en vårdcentral. Detta är en fråga för någon som vet mer om kroppen och de sjukdomar och problem som kan drabba kroppen, som en läkare. Då kan du ju också visa vart du har ont och förklara hur smärtan känns och förhoppningsvis kan läkaren ge dig ett svar på vad det är och hjälp att bli av med smärtan.

Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar