Frågor och svar om få kontakt

6 Dec 2012, 13:00 118
Annat, 0 år
Question


hej jag är en tjej som är 15. det finns en kille som går i min skola vi hade inte pratat med varandra mer än att vi sa hej till varandra då och då hela 8 men nu i nian kan han min namn försöker prata med mig så min fråga är typ gillar han mig eller något snäll svara på min fråga det skulle hjälpa mycket

Tjej, 15

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
att veta om någon tycker om en och på vilket sätt kan vara svårt, särskilt då vi har olika sätt att visa det på, vissa kanske visar på flera olika sätt att dem tycker om någon medan andra inte visar någonting alls, eller visar det på sätt som kan vara svåra att tolka.
Jag kan inte ge dig ett svar på om den här killen gillar dig, det vet kanske bara killen själv. Brukar han försöka få ögonkontakt med dig?
Det framgår inte riktigt av din fråga om det är så att du gillar honom, men om det är så och du vill visa det skulle du kanske kunna börja med att också söka ögonkontakt, prata med honom, säga hej och hans namn?

Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar