Frågor och svar om kärleksrelationer

13 Dec 2012, 12:00 212
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag är dödskär i en tjej i min klass. Vi har gått i samma klass i 6 år och känner varandra väl. Först i år började jag intressera mig ordentligt av henne och nu kan jag inte få nog av henne. Frågan är då om hon gillar mig? Jag är nog inte rädd för att fråga utan jag är rädd för svaret. Hon söker ofta ögonkontakt med mig och jag ler alltid mot henne, hon ler tillbaka! Varken jag eller hon har haft ett seriöst förhållande med någon innan trotts att hon kan få vilken kille som helst på skolan! Hur ska jag göra?!

Med vänlig hälsning

Svar
Kenny Johansson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Att du är rädd för svaret eller är spänd på vad hon ska svara är ju inte så konstigt om du är kär i tjejen. Det är alla som till sist vågar fråga, säga hur dem känner eller något annat:)

Men sen är det ju bara så du kan få reda på hur hon känner för dig. Du måste helt enkelt ta reda på det om du vill veta:)

Om du inte vill fråga rakt ut direkt vad hon tycker om dig och berätta att du är kär i henne så kan du ju alltid ta det som du själv känner för. Du kan ju fråga om hon vill hitta på något eller iallafall börja prata med henne och umgås mer på skolan med henne.

Ta det i den takten som du själv känner dig bekväm med.

Lycka till

/Kenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar