Frågor och svar om kärleksrelationer

17 Dec 2012, 12:00 185
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag är en tjej på tretton år! Jag är döds kär i en kille! Han verkar också gilla mig jag brukar träffa han typ fyra gånger om veckan eftersom han är två år äldre än mig. Hans syster går i samma klass som mig och hon är den typen som inte tycker om mig hon hatar mig väldigt mycket, igår när vi va på lunchen så flörtade han med mig och de va såklart att jag flörtade tillbaka. han kom fram till mig och sa framför hans syrra att han gillade mig och att vi kanke borde bli tsm? Men jag svarade inget för jag är den blyga typen! Hans syrra började anse att våran relation började bli större då försökte hon bara få STOPP på de. Hon sa till han att jag snackade mycket skit om han och att jag lurade han osv..Och det är klart att jag inte gör de!! Han tror nämligen på de så han vill bara jävlas med mig nu, han brukar t ex krama någon eller kyssa framför mig för han vet att jag kommer att bli ARG! Och varje gång jag frågar han varför han måste göra de framför mig så svarar han bara AVIS? Men nu har jag verkligen fått nog jag vill ha han tillbaka jag kan inte se han kyssa eller krama någon annan person! En sak som kan kanke vara bra att veta är att varje gång jag möter han så fasnar hans blick i mina ögon han brukar titta på mig hur länge som helst, och när jag möter hans blick så tittar han liksom inte bort han fortsätter titta på mig och så ler han mot mig!! Frågan är vad ska jag göra för att få reda om han är fortfarande intresserad av mig eller inte? Och hur ska jag förklara till han att jag inte snackar skit om han??

Svar
Kenny Johansson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Jag tycker att det du berättar här i texten är bra. Du kan väll förklara precis samma sak till honom?

Förklara problemet med systern också, och du kanske kan försöka prata med henne. Ni behöver inte bli bästa kompisar.. Men ni behöver kanske inte vara ovänner heller. Båda mår bäst av att inte bråka:)

Det är lätt att man glömmer det viktigaste för att saker ska fungera när man är kär, Som att prata med varandra!

Ta hand om dig

/Kenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar