Frågor och svar om kärleksrelationer

19 Dec 2012, 15:00 159
Annat, 0 år
Question


hej!
jag hade frågat en fråga och fick ett bra svar av dig!! jag ringde henne och sa att jag ville bara ha det bra med henne och att vi skulle kanke vara vänner? hon sa förlåt för allt hon hade gjort!! det tyckte jag va bra men nu är det ett till PROBLEM! det är så att jag är ju kär i hennes bror (vi kallar honom för x) x är alltså också kär i mig jag vet inte riktigt om han är det men jag tror det! som jag sa förut varje gång jag träffar honom så brukar han krama eller kyssa nångon det tycker jag inte om jag blir liksom krossad/sårad!!:( han brukar titta på mig hur länge som hellst när han kramar nångon eller kysser nångon!! och så är det så att han tror fortfarande att jag snackar skit om han (villket jag inte gör) jag GILLAR honom på alvar!! jag vill ha honom!!!
mina frågor är alltså:
1) varför tror du han brukar titta på mig så länge?
2) hur ska jag säga till han att jag är dödskär i honom?
3) hur ska jag säga att jag aldrig har snackat skit om honom`?
4) hur kan jag veta att om han gillar också mig?
tacksam för svar och tack för att du svarade på min andra fråga!
// en väldig sårad/krossad tjej! :(

Svar
Kenny Johansson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Ja kan egentligen inte svara så mycket mer än vad ja gjorde sist. Jag kan inte veta vargör han tittar på dig så länge. kanke tycker han om dig? kanske vill han göra dig svartsjuk för att få bekräftat att du tycker om honom? Du måste prata med honom för att få reda på detta, eller få reda på något alls! allt annat är bara spekulationer om hur det KANSKE är.

Han har ju gått fram till dig sa du innan. Och sagt att han tyckte om dig och att ni kanske borde bli tillsammans. Kanske är det din tur att gå fram och prata med honom?
Hur du ska berätta att du inte pratat skit om honom bör du göra på ett schysst sätt. Och förklara att du pratat med hans syster och att hon bet om ursäkt för det hon sagt innan som inte var sant. Då borde han ju förstå att det var falska ryckten eftersom hon erkännt det.

Om du vill veta att han gillar dig..helt säkert så måste du få honom att säga det. Och då måste du helt enkelt fråga honom. Han har ju sagt innan att han tycker om dig. Så berätta du för honom att du tycker om honom så får du se vad han svarar på det! :)

Lycka till.
/Kenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar