Frågor och svar om tjej

22 Dec 2012, 19:00 500
Kille, 14 år
Question


Hej! En enkel fråga: hur charmar man en tonårstjej bäst? Jag tycker om en tjej väldigt mycket och jag tror hon gillar mig också, nu vill jag bara charma henne så hon faller för mig! Rosor och choklad funkar nog inte riktigt hehe ;)

Svar

Hejsan K14!
Det är väldigt individuellt vad vi människor gillar. Rosor och choklad gillar några (även i yngre åldrarna) men det finns även andra sätt att visa att du tycker om henne. Du kan bjuda ut på middag/bowling eller annat, överraska med biobiljetter, framkalla ett fint fotografi på henne/er, köpa något hon tycker om (ex. kläder), köpa en gullig nallebjörn eller ge henne ett fint skrivet kort. Bara fantasin sätter gränser. Överraskningar uppskattas av några personer, medan andra inte vill bli alltför överraskade. Vad tror du att hon skulle tycka om? Det bästa tror jag är att försöka vara sig själv och att man inte underskattar komplimanger samt snälla och fina ord.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar