Frågor och svar om kärleksrelationer

22 Dec 2012, 19:00 201
Annat, 0 år
Question


Hejsan!

Jag har ett litet "problem" kan man säga, jo det är nu så att jag undrar hur man eh.. kysser?
Liksom.. jag vet alltså inte..
jag vet att alla kysser på olika sätt men det jag vill ha reda på är HUR man kysser. Liksom man möts ju med läpparna och.. sen då? ska man bara tudda eller "trycka" läpparna mot varandra och.. och.. that's it?

Help..?

Svar

Hej T15!
Som du skriver kysser olika människor på olika sätt. Hur människor föredrar att kyssas är en smaksak. Vissa personer tycker om att kyssas genom att trycka läpparna mot den andres ganska hårt, medan andra tycker om att ta det lugnare genom att bara ha läpparna mot den andres. Det finns kyssar med och utan tunga. Kyssar med tunga kan se olika ut, exempelvis beroende på hur tungorna nuddar varandra. Vissa personer sluter också ögonen vid en kyss medan andra håller dem öppna.
Hoppas du fick svar på din fråga!
Om du inte fick det så kan du mejla mig på [email protected]
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar