Frågor och svar om könsorganen

5 Apr 2001, 00:00 488
Annat, 0 år
Question


Hej! Nu är det så här att min förhud har varit sammanväxt med ollonet men jag har lyckats frigöra det på något sätt! Antingen har jag för mycket förhud eller för liten sträng, därför att när jag drar tillbaka förhuden så blir inte allt tillbakadraget utan förhuden lixom lägger sig vid ollonets kant! Jag har inga besvär eller smärtor när jag får stånd men jag vill ändå fråga om detta är något man ska göra något åt??? Förhuden åker inte tillbaka själv när jag får stånd. Det verkar som om jag har för mycket hud!!!

Svar

Nej, det här är inget man ska åtgärda på något sätt. Killar har olika mycket förhud så det låter helt normalt. Så länge du kan göra rent dig då ska man låta dig ha det så som du har det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar