Frågor och svar om självförtroende

9 Jan 2013, 15:00 188
Tjej, 16 år
Question


Hej, jag är en 16 årig tjej med dåligt självförtroende och jag känner mig ofta osäker.. När det gäller på sättet jag ser mig själv på och speciellt när det gäller kärleken.. Jag är en tjej som ger råd men aldrig följer de... Jag har svårt att se att någon skulle tycka att jag var snygg eller ens gilla mig på det sättet.. och jag är en STOR DAGDRÖMMARE och tänker ofta om kärleken.. Hur ska jag sluta tänka så mycket på det och bara vara? hur ska jag få bättre självförtroende och se på mig själv på ett bättre sätt?

Svar

Hej tjejen!

Tack för ditt brev!

Jag svarade precis på ett liknande brev där det svaret passar bra in på din fråga också.
Var snäll och kika in på min sista besvarade fråga och läs mitt svar. Återkom gärna till mig igen om du känner att du inte fick ett bra svar via den!

Ha det så bra!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar