Frågor och svar om få kontakt

11 Jan 2013, 17:00 300
Annat, 0 år
Question


Hej!!

jag går till krogen med mina kompisar, vi brukar vara 3-4 killar, mina killkompisar hittar alltid en tjej att dansa med och strular med dom? jag vill göra likadant men jag vet inte hur man kan få en tjej att börja dansa med mig?

rädd för att hon har sin kille i närheten, på G med någon eller något liknande,

finns så massa snygga tjejer som jag vill dansa med. hur gör jag? mina kompisar säger "det är bara att gå fram"? men det stämmer ju inte?

Kille, 18

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
jag tycker att det ligger någonting i det dina kompisar säger, man kan prova sig fram lite. Man brukar inte förlora någonting på att försöka och är det så som du skriver, att tjejen redan har en kille eller något annat skäl som gör att hon inte vill dansa så är det ju bara att hon säger det. Det "värsta" som kan hända är väl att du får ett "nej tack, jag vill inte dansa", men då har du ju vågat försöka och då känns det lättare nästa gång. En annan sak man också kan göra är ju att gå fram till någon och säga hej, alltså att börja prata med någon, om man inte känner för att dansa.

Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar