Frågor och svar om allmänt

16 Jan 2013, 15:00 257
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag har skickat in en fråga och valde "psykolog" som personen jag vill ska svara på frågan. Vem är det då som svarar? I expertpanelen står det inget om att någon är psykolog, så jag bara undrar vem det är som svarar (om någon kommer svara)?

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan,

Det är lite dumt och knepigt det där med yrkeskategorierna. Vem är psykolog? Vad är skillnaden mellan en psykolog och en kurator? Vem kan svara på vad? Det är ju inget ni som frågar ska behöva fundera över.
Just nu håller vi därför på att bygga om hela Frågor & Svar för att göra det mycket enklare både för er som ställer frågor och för de som svarar.

Det bästa är att du ställer om din fråga direkt till någon person i panelen i stället. Då är det mycket större chans att du får ett snabbt svar!

Ha en fin kväll! :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar