Frågor och svar om utseende

22 Jan 2013, 12:00 158
Annat, 0 år
Question


Hejhej, man kanske inte ska ställa såna här frågor just på denna sidan, men eftersom att ni hade en sånhär jätte bra funktion för frågor så tänkte jag passa på iallafall :P
Jag har svart hår och undrar om man kan färga det brunt hemma själv? Vilken färg bör man isåfall ta om man vill ha mörkbrunt? Har googlat och läst att det tydligen inte går att färga mörkt hår lite ljusare?

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hallihallå!
Tyvärr har vi ingen frisör i panelen, så det är nog bättre att startar en tråd i forumet. Kanske finns det någon här på sajten som har testat att färga från svart till mörkbrunt och vet vad som funkar!
Annars är nog det bästa om du kilar iväg till din närmaste frisörsalong och frågar dem. De borde ju veta, kan man tycka!

Lycka till med håret! :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar