Frågor och svar om kärleksrelationer

23 Jan 2013, 00:00 165
Annat, 0 år
Question


hej!
jag har ett typ kärleksproblem....jag va tillsammans med en kille i nästan 6 mån och han va otrogen, skrev till massa andra tjejer och så och sista månaden ville han inte träffas alls så ja orkade inte mer och lämna honom och nu e vi tsm igen och varje gång vi e med varandra har vi sex fast ja inte vill men gör de för att han vill typ iaf så nu vet jag inte vad jag ska göra har snackat med honom men han säger vrf litar du inte på mig hit o dit så nu vet jag inte om ja ska va tillsammans med honom eller inte för vill inte bli sårad igen men ja älskar honom verkligen!

Tjej, 15

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
jag tycker att du ska fundera och känna efter om du tror att du mår bäst av att vara tillsammans med killen, eller inte. Du skriver att du lämnade honom förut, för att du inte orkade vara tillsammans med honom, för att han var otrogen och att den sista månaden ville han inte träffa dig alls.
Kärlek och sex ska kännas bra och göra så att man blir glad. Om man har sex så är det viktigt att anledningen till att man gör det är för att man vill det och att man är säker på att den man har sex med också vill det. Du förtjänar att vara glad och du förtjänar någon som gör dig glad och som får dig att mår bra.

Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar