Frågor och svar om få kontakt

23 Jan 2013, 22:00 295
Annat, 0 år
Question


Hur ska jag göra jag är kär i en kille som är son till e som jag känner vet inte riktigt hur jag ska prata med han eller säga att jag tycker om honom! :)

Tjej, 15

Svar
Maria Marchesan
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,
vilket sätt man vill ta kontakt på beror ju på vad som känns bra för en själv. Känner du honom redan? Annars finns ju möjligheten att försöka bli vän med honom och på så sätt lära känna honom närmare och sedan om det känns bra säga till honom att du tycker om honom. Om du känner att du vågar och vill fråga om han vill hitta på något, till exempel fika, gå och bowla eller något annat, så är ju det också ett möjligt alternativ :-) Det finns många olika sätt att ta kontakt och vad som känns rätt för dig kan bara du komma fram till.
Känn efter och fundera på om och i så fall hur du vill ta kontakt med den här killen, vad känns rätt för just dig?

Ta hand om dig,
Hälsningar Maria

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar