Frågor och svar om kärleksrelationer

29 Jan 2013, 14:00 257
Annat, 0 år
Question


Jag gillar en jätte söt tjej i min klass men jag vet inte vad hon tycker om mig...
Jag brukar snegla lite på henne ibland och om hon ser mej göra det vänder jag blicken/huvudet snabbt och ibland vänder både jag och hon huvudet samtidigt T.EX. när vi stod i matsalen och tog mat kollade vi snabbt på varandra och båda vände huvudet.

Här är några händelser som jag har tyckt har varit konstiga:
1. En gång när min klass skulle gå in genom dörren till klassrummet gick jag bredvid henne och då såg jag att hon sneglade på mej och plötsligt började hon gå jätte sakta så att hon kom bakom mej som om att hon inte ville gå bredvid mej :(
2. På idrotten gick klassen efter idrottsläraren för att han skulle visa oss några redskap och då ställde jag mig bredvid henne
och då gick hon 2 steg åt sidan från mej när hon såg att jag stod där.
3. Hon brukar sitta ensam och vänta på att få gå in i klassrummet men när jag satt där och väntade före hon tittade hon bara in i den tomma korridoren och såg mej sedan gick hon iväg för att jag satt där?

Tycker hon att jag är läskig för att jag har sneglat på henne? Är hon rädd för mig? Tycker hon att jag är för ful? För tjock? vad är det som hon tycker om mig tror du?

Svar
Kenny Johansson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej.

Hur hon uppfattar dig är svårt för mig att veta. Det kan bara du själv avgöra. Men ett tips som jag kan ge dig är att inte bara titta på henne och sätta dig brevid henne. Säg: "hej! hur är det" eller vad som helst som passar in just då:)

Om du tar kontakten med henne så kommer du till sist kunna ta reda på om hon gillar dig tillbaka. Att bara titta på någon kan upfattas som lite konstigt om man inte säger något, om man gör det ofta och länge. Så säg något. Prata lite med henne om vad som :)

Lycka till

/Kenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar