Frågor och svar om kärleksrelationer

4 Feb 2013, 14:00 153
Annat, 0 år
Question


hej!
jag är en tjej som är väldigt kär i en kille! det är så att jag har smsat, chattat och pratat med honom men hans syrra tycker inte så mycket om mig. hon brukar säga åt han att jag snackar skit om han och att jag är en hora osv.. men han tror inte henne när hon säger så! igår när vi va på lunchen så kom han fram till mig och sa att han gillade mig och att han tyckte att vi skulle bli tsm! jag vart ju glad såklart men det vart inte hans syrra. så när hon kom hem så sa hon till han att jag bara lurade honom och att jag snackar väldigt mycket skit om honom osv.. men denhära gången trodde han på henne så det vart kört för mig! men det är så att han nu vill bara jävlas med mig varje gång jag träffar han så brukar han krama nångon eller kyssa! och när jag frågar varför han gör det framför mig så svarar han bara AVIS! och det är också så att varje gång jag ser på hans ögon så ser han ut så ledsen och han är det för jag tror inte han mår bra av att få veta att jag snackar skit om han (villket jag inte gör) mina vänner brukar säga att han är ledsen för att jag inte bryr mig om honom osv.. men jag vet inte riktigt varför han är så jävigt ledsen? och idag så kramade han en tjej och så tittade han på mig och så smsade jag han varför han såg på mig som om de va sista gången han skulle se mig i hella sitt liv då svarade han bara jag tittade på dörren men han vågar bara inte säga att han tittade på mig!! frågan är hur ska jag förklara tll han att jag INTE snackar skit om honom?? snälla jag behöver hjälp!!

//sara!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Låter riktigt jobbigt, utifrån det du berättar låter det som om ni båda är intresserade av varandra men att det inte riktigt fungerar på grund av att han tror att du inte tycker om honom.

Är lite svårt att ge några direkta råd då jag inte vet hur hela situationen ser ut, men jag tror det är viktigt att du pratar med honom och berättar hur du känner och att du inte har pratat skit om honom.
En idé kan även att prata med hans syster och försöka lösa problemet där.

Hoppas det löser sig!

Hälsningar

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar