Frågor och svar om musik

5 Feb 2013, 11:00 176
Annat, 0 år
Question


Hej, har innan letat efter noter till Ulrik Munthers låtar, men hittar inget.
Men min lärare som jag har när jag är på sånglektion erbjöd sig att skriva dom. Men då behövde han ackord, och gärna att ackorden står över texten i låten, så man ser när man ska spela dom, eftersom han aldrig hört låten, och det skulle underlätta en del för honom.
Men låtarna jag letar efter... "San francisco says hello" och "Life" finns inte.
Vt ni var det finns, eller vet ni någon som man kan fråga, eller vad som helst, för det skulle betyda jätte mycket om det fanns!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Jag har letat runt lite på internet och hittat följande sidor:

http://www.ultimate-guitar.com/tabs/ulrik_munther_tabs.htm, där hittar du ackorden till lite olika låtar av Ulrik Munther.

Här kommer en länk till låten "life" specifikt
http://tabs.ultimate-guitar.com/u/ulrik/life_crd.htm

Hittar inga ackord till låten "San francisco says hello".
Ett tips är att spela upp låten för din lärare så kan han säkert ta ut ackorden, annars kan du be någon annan som är duktig på musik att göra detta. Det brukar vara ganska lätt att ta ut ackord till låtar om man är van och testar sig lite fram

Lycka till!

Hälsningar

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar