Frågor och svar om kärleksrelationer

5 Feb 2013, 14:00 133
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag har haft kontakt med en 18 årig tjej på internet i snart en månad. Mitt problem är att jag har försökt och få träffa henne men hon kommer hela tiden med massa ursäkter. Hon säger själv att hon verkligen vill träffa mig men jag förstår inte. Är det så att det verkligen är ursäkter eller testar hon mig?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Att träffas utför cyper-världen kan ibland vara lite komplicerat, på Internet har en möjlighet att vara både mer anonym och mer öppen vilket kan göra det svårt när en träffas utanför den världen.

Kanske är det så att hon trivs med att ha er relation på Internet och inte känner sig redo att/inte vill träffa dig irl, eller så är det så att hon är väldigt upptagen. Det är väldigt svårt för mig att svara på vad tjejen tänker och känner.
Mitt tips är att fråga henne hur det egentligen ligger till, och sedan accepterar hennes svar om det är så att hon bara vill ha en relation på internet.

Hoppas det löser sig!

Hälsningar

Amanda Andersson

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar