Frågor och svar om få kontakt

10 Feb 2013, 23:00 415
Annat, 0 år
Question


hej!
min kompis är JÄVLIGT kär i en kille! men han verkar inte vara det tilbaka! :( nu är min fråga hur kan man göra så en blir intresserad av någon dock har jag samma problem men han jag är kär i verkar gilla mig lite men jag vill göra så att han blir mer intresserad??
så min fråga är:
hur ska jag göra så att han blir intresserad av mig/kompis?????

väldigt tacksam för svar!!
//sara!

Svar

Hej T13!
Det kan vara svårt att få kontakt och det kan också vara svårt att tolka vad den andre vill. Har du pratat med honom om att du är kär i honom? Rakt på sak? Det är inte fel att bygga upp en vänskap men det krävs också respekt från din sida, ifall den andra personen inte är intresserad. Det kan göra ont att om den andre inte är intresserad och då är det såklart okej att känna sig ledsen. Då är det bäst att försöka gå vidare, särskilt eftersom du förtjänar en som är lika kär i dig som du är i personen ifråga. Angående att få kontakt, så är mitt tips att försöka prata med honom. Om vad som helst. Förr eller senare brukar tystnaden och pinsamheten släppa och pratet flyta på. Lycka till! PS. När jag skriver du menar jag både dig och din kompis.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar