Frågor och svar om kärleksrelationer

10 Feb 2013, 23:00 145
Annat, 0 år
Question


Hejsan!
jag är en tjej på 13 år! Det är så att jag blev tsm med en person på fredag och jag gillar liksom inte han men jag tyckte synd om han för han frågade chans hela tiden och jag svarade inte men till slut så tyckte jag synd om han så sa jag ja! Som sagt så blev vi ihop men idag så skrev jag det på Facebook alltså att jag är i ett förhållande med honom! Men om typ fem minuter efter så fick jag ett sms av honom och där stog det:
Vi är inte ihop mitt liv är mycket bättre utan dig!
och nu så fråga alla vem jag är tsm med och jag ändrade såklart till singel men dom frågar fortfarande vem jag är tsm med! Jag har blivit trött på det! Och killen jag är kär i är hans bästa kompis vad ska jag göra jag fick ett meddelande av killen jag är kär i och där stog det:
Alltså varför försöker du göra mig svartsjuk vad är det han har inte jag har?
Så min fråga är:
VAD SKA JAG GÖRA??

Svar

Hejsan T13!
Jag tycker inte du ska gå med på någonting du inte vill. Säg nej och gör som du vill. Det har du rätt att göra. Fastän att någon tjatar.
Kanske skulle du kunna berätta som det är för killen du är kär i? Ibland kan det bli väldigt invecklat med lögner. Sanningen är oftast att föredra, tycker jag.
Finns det någon du kan prata med? Det kan kännas svårt att bära allt inom sig. Det kan hjälpa att prata med en person du litar på. Det kan vara en kompis, förälder, kompis förälder eller en kurator.
Ta hand om dig!
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar