Frågor och svar om tjej

10 Feb 2013, 23:00 454
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag har gillat, tror att jag var kär i han tillomed, i 4 år..
Jag berättade för han hur jag kände häromdagen och det var lugnt något bland det mest pinsammaste och jobbigaste jag någonsin har berättat för någon!
Han har inte svarat än och jag är orolig över att han kanske inte ens vill vara vän med mig längre pga att jag sa att jag gillar honom.
För innan jag berätta för han så brukade vi ses minst en gång i veckan, och visserligen så var det bara två dagar sedan som jag berätta för han och efter det så har jag inte hört någonting mer från honom och jag mår psykiskt dåligt över att jag berättade för honom.. Är det normalt att känna så?

Svar

Hej T16!
Ofta är det väldigt utelämnande att berätta vad man känner. Jag tror det du känner är vanligt. Särskilt då du ännu inte vet om han gillar eller är kär i dig på samma sätt som du är i honom. Du har känt honom en längre tid och jag kan tänka mig att det känns jobbigt att inte veta om han vill säga upp er vänskap på grund av det. Ibland blir dock svaret av samma slag som man berättat, att den andre tycker om en. Jag håller tummarna.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar