Frågor och svar om tjej

11 Feb 2013, 00:00 1710
Annat, 0 år
Question


Hej, jag är en tjej på 13 år och och jag har snackat ganska länge och mycket med en pojke på facebook då var har i ett förhållande men nu är vi inte det. Vi tycker om varandra även fast vi bara har träffats en gång. Vi känner varandra ganska bra och snackar i telefon mycket. Nu till mitt problem: Min släkt tycker inte jag ska umgås med honom för han är 17 år och dricker ganska mycket och håller på. Men ska jag verkligen låta min släkt bestämma vem jag är tillsammans med? Tacksam för svar!

Svar

Hej T13!
Då ålderskillnaden enligt mig är stor i er ålder tycker jag det är förståerligt att din släkt är orolig och avråder dig från att umgås med honom. Förmodligen är din släkt väldigt orolig eftersom han är äldre och som du skriver dricker alkohol. Jag tycker att det är värt att fundera kring i om det ligger grund i det de säger. Ofta ser andra människor det man själv inte vill se. Du kan maila mig på [email protected] om du har fler funderingar.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar