Frågor och svar om tjej

11 Feb 2013, 00:00 958
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag är en tjej på 15 år och har en kille i samma ålder.
Vi har varit tillsammans i ett år nu och haft sex några gånger, och det finns en sak jag är lite bekymrad över.

Vi hade sex för ungefär 2,5-3 veckor sen utan kondom, (vi vet att vi va dumma) , han kom aldrig i mig, men vi har hört i skolan att de kan komma "förstats", och jag har inte fått min mens än, (tror den slutade en halv vecka innan sexet) så vi är skitoroliga att jag är gravid.

Jag började känna vanlig mensvärk för en ca 5 dagar sen och har bara haft ont vid äggstockarna, och haft huvudvärk en gång. Men är fortfarande orolig! Den kan ju komma när som helst, men vill bara fråga dig/er om detta låter som nån graviditet.

Snälla ge mig svar!
/Orolig tjej

Svar

Hej T15!
Det är aldrig bra att ha oskyddat sex som du själv skriver. Förutom att bli gravid riskerar du att få könssjukdomar. För att utesluta både en graviditet och könssjukdomar tycker jag du ska besöka din närmaste ungdomsmottagning. Berätta som det är så hjälper de dig. Maila mig på [email protected] om du vill ha stöttning med detta.
Kram Carolina

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar