Frågor och svar om självmordstankar

11 Feb 2013, 11:00 454
Annat, 0 år
Question


Snälla! ge mig ett svar på hur man tar självmords på det lättaste sättet utan att lida av det!
Jag vet att ni inte ger ut sona svar, ni säger bara att man ska söka hjälp och prata, Seriöst ”prata” nej det får mig fan inte att se något positivt. Visst jag har vänner och nästan en ”tjej” men det kunde ha fått funnits fler vänner! Men det finns nog inget som får mig att vilja leva, Jag lever för att mina vänner vill det…
Det är väl riktigt många som skriver likadant som mig, men jag skulle inte vara rädd för att trycka pipan in i munnen och trycka av men tyvärr så har jag inget sånt bra sätt att lämna allt och alla.
Min familj vet om mitt lilla problem, men det börja med att det va ”Hälsokoll” i skolan och då berätta jag för skolsystern att jag va deppig för att min familj är som den är… men jag ljög när hon fråga om jag hade försökt att ta mitt liv eller planerat att göra det, jag vill egentligen inte att någon ska veta, Men det fanns 3 vänner som redan viste det här innan alla andra.
Men nu iallafall så har man fått hjälp, ska få min egna socialsekreterare men fuck that pallar inte…
Skulle kunna skriva en bok om hur jävla värdelöst allt är men sitter kl. 3 på natten och pallar inte, dessutom har jag en riktig dyslexi så det lär vara riktig mycket fel i texten.
Så fan gör någon nytta och skriv en lätt väg till döden! Just tell me the way!
// Anonymous

Svar
Nätvandrarna
Fryshuset

Hej!

Tack för ditt förtroende och att du mailar oss, tipsa om hur du ska ta ditt liv varken kan eller vill jag göra.

Jag förstår att du säkert har hört det många gånger men det kan bli bättre, jag tycker du ska ta kontakt någon på följande sida: https://sjalvmordsupplysningen.se/. Jag tror att du kan få bättre stöd och hjälp där, om du känner för att anonymt prata med någon har de en chatt mellan 19-22 varje vardag.

Du får även gärna maila mig eller lägga till mig på skype eller facebook, där heter jag Amanda Andersson Fryshuset.

Din text är väldigt bra skriven och att börja skriva kanske kan hjälpa dig att må bättre.

Ta hand om dig och livet är värt att leva även om det kanske inte känns så.

Varma Hälsningar

Amanda Andersson
Nätvandrarna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar