Frågor och svar om utseende

11 Feb 2013, 12:00 515
Annat, 0 år
Question


Hej!
Hur kan man få bort celluliter från låren/rumpan?
Varför finns dem äns?
Om man inte kan få bort dem helt hur kan man dölja dem lite?
Jag har också en annan fråga är det farligt att sola på solarium?
Om man solar syns celluliterna då?
Tack , jag hoppas ni svarar!
Ha en trevlig dag!

Svar
Nätvandrarna
Fryshuset

Hejsan!

Celluliter bildas när underhudsfettet klumpar sig under huden och beror inte på fettma utan är ett kosmetiskt tillstånd och 90% av alla kvinnor har celluliter.

Varför man har/får celluliter finns det en mängd teorier om liksom det finns massa olika teorier om hur man blir av med dessa.

En del skrubbar låren för att få igång blodcirkulationen andra tränar, har inga direkta svar på hur man får bort celluliter.

Att sola solarium kan vara farligt, på http://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/start/sol-och-solarier/solarium/ hittar du mer information om detta samt lite råd och tips om vad du bör tänka på om du har bestämt dig för att sola solarium.

Alla människor ser ut på olika sätt och jag tror det är viktigt att vara nöjd med hur just man själv ser ut :)

Hoppas du fick lite svar på dina frågor.

Varma Hälsningar
Amanda Andersson
Nätvandrarna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar